logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DZIAŁANIE INHIBICYJNE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: Marek Selwet
Tytuł: Wpływ konserwantów z udziałem kwasu mrówkowego na rozwój drożdży i grzybów pleśniowych w kiszonkach
Źródło: Med. Weter. - 2005, vol. 61, nr 3, s. 349-352, bibliogr.
p-ISSN: 0025-8628
Polskie słowa kluczowe: pasze ; konserwowanie ; kiszonki ; konserwanty ; kwas mrówkowy ; drożdże ; grzyby pleśniowe ; wzrost grzybów ; działanie inhibicyjne
Angielskie słowa kluczowe: silage ; mould fungi ; yeast ; preservation ; formic acid
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.259
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP