logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DOJRZAŁOŚĆ BIOLOGICZNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Marzanna Hęś, Alicja Kawka
Tytuł: Fermentacja jako przykład spulchniania ciasta
Źródło: Piekarstwo. - 2013, nr 1, s. 28-29, il.
p-ISSN: 2084-9370
Polskie słowa kluczowe: ciasto ; fermentacja ; fazy rozwojowe ; dojrzałość biologiczna
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP