logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DOJADANIE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Monika Przeor, Ewa Flaczyk, Dominik Kmiecik, Joanna Kobus-Cisowska
Tytuł: Charakterystyka sposobu żywienia słuchaczy Uniwersytetu III wieku
Źródło: Postępy Diet. Geriatr. Gerontol. - 2017, nr 1, s. 63
p-ISSN: 2450-6109 e-ISSN: 2450-6117
Uwagi: Materiały IV Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej "Dietetyka gerontologiczna - wyzwania i szanse", Poznań, 3. marca 2017.
Polskie słowa kluczowe: osoby starsze ; sposób żywienia ; posiłki ; produkty spożywcze ; dojadanie
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP