logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DIETA WYSOTŁUSZCZOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Joanna Bajerska, Agata Chmurzyńska, Sylwia Mildner-Szkudlarz, Sławomira Drzymała-Czyż
Tytuł: Effect of rye bread enriched with tomato pomace on fat absorption and lipid metabolism in rats fed a high-fat diet
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2015, vol. 95, iss. 9, s. 1918-1924, il., bibliogr.
p-ISSN: 0022-5142 e-ISSN: 1097-0010
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 3 grudnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: wytłoki pomidorowe ; chleb żytni ; żywność funkcjonalna ; dieta wysotłuszczowa ; szczury
Angielskie słowa kluczowe: tomato pomace ; rye bread ; functional food ; high-fat diet ; rats
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.076
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP