logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DESERY
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Deser ze śmietanki, czyli Panna Cotta z musem truskawkowym
Źródło: Bydło. - 2014, nr 4, s. 39, il.
p-ISSN: 1895-2801
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; śmietana ; desery ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2010
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Deser w kilka minut
Źródło: Agrotechnika. - 2010, nr 11, s. 48-49, il.
p-ISSN: 1732-2634
Polskie słowa kluczowe: desery ; desery słodkie ; sałatki owocowe ; galaretki ; przepisy kulinarne ; żywienie człowieka
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2009
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Czekolada na dobry nastrój
Źródło: Agrotechnika. - 2009, nr 3, s. 88-89, il.
p-ISSN: 1732-2634
Polskie słowa kluczowe: czekolada ; walory smakowe ; składniki odżywcze ; desery ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP