logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DŻEM
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Marcin Kidoń, Elżbieta Frątczak, Dorota Walkowiak-Tomczak, Róża Biegańska-Marecik, Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Katarzyna Pawłowska
Tytuł: Evaluation of quality of jams produced from different colored carrot roots
W: 4th North and East European Congress on Food : 10-13 September 2017, Kaunas, Lithuania, Abstract book.
Adres wydawniczy: Kaunas : Department of Food Science and Technology, Kaunas University of Technology, 2017
Szczegóły: s. 76
ISBN: 978-609-02-1373-5
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 stycznia 2018].
Liczba znaków: 1625
Liczba arkuszy: 0,04
Polskie słowa kluczowe: dżem ; marchew ; jakość ; związki biologicznie aktywne
Angielskie słowa kluczowe: jam ; carrot ; quality ; bioactive compounds ; phenolics
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP