logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CZYNNIKI ZEWNĘTRZNE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Małgorzata Dolata, Barbara Hadryjańska, Mariusz Malinowski
Tytuł: Kształtowanie konkurencyjności w przedsiębiorstwach branży piekarniczej według kryterium wielkości
Źródło: Zesz. Nauk. Politech. Śl., Organ. Zarz. - 2018, z. 128, s. 77-87, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1641-3466
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 8 maja 2019].
Polskie słowa kluczowe: przedsiębiorstwa piekarnicze ; konkurencyjność ; czynniki wewnętrzne ; czynniki zewnętrzne
Angielskie słowa kluczowe: baking companies, ; competitiveness ; internal factors ; external factors
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 11.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP