logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CZYNNIKI DETERMINUJĄCE ZAKUP
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Katarzyna Waszkowiak, Krystyna Szymandera-Buszka, Anna Jędrusek-Golińska, Szymon Stefaniak
Tytuł: Świadomość żywieniowa a wybory dotyczące żywności bioaktywnej diabetyków zamieszkałych w Poznaniu
W: Żywność dla świadomego konsumenta [Dokument elektroniczny] / Red. nauk. Krzysztof Melski, Dorota Walkowiak-Tomczak.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie .pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy, 2016
Szczegóły: s. 35-44, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-838-4
Liczba arkuszy: 0,5
Polskie słowa kluczowe: cukrzyca typu 1 ; czynniki determinujące zakup ; żywność bioaktywna ; składniki bioaktywne ; wiedza żywieniowa
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP