logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CZYNNIKI CHELATUJĄCE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Anna Parus, Aleksandra Wojciechowska, Piotr Szulc, Zbyszek Zbytek
Tytuł: Impact of complexing compounds on germination and early development of maize (Zea mays L.)
Tytuł równoległy: Wpływ związków kompleksowych na kiełkowanie i wczesny rozwój kukurydzy (Zea mays L.)
Źródło: J. Res. Appl. Agric. Eng. - 2016, vol. 61, 4, s. 96-100, il., bibliogr.
p-ISSN: 1642-686X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 października 2016].
Polskie słowa kluczowe: czynniki chelatujące ; związki kompleksotwórcze ; fitoremediacja ; fitotoksyczność ; kukurydza ; Zea mays
Angielskie słowa kluczowe: chelating agent ; complexing compounds ; phytoremediation ; phytotoxicity ; maize ; Zea mays
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP