logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CZASY RELAKSACJI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Łukasz Masewicz, Halina Makała, Katarzyna Pers, Hanna Maria Baranowska
Tytuł: Ocena zdolności wiązania wody w modelowych układach mięsno-tłuszczowych zawierających olej roślinny
W: Współczesne trendy w kształtowaniu jakości żywności [Dokument elektroniczny] / Red. nauk. Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Renata Cegielska-Radziejewska.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie .pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy, 2016
Szczegóły: s. 118-126, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-834-6
Liczba arkuszy: 0,5
Polskie słowa kluczowe: aktywność wody ; czasy relaksacji ; produkt modelowy ; olej roślinny ; tłuszcz zwierzęcy
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2015
Autorzy: Dorota Kucharczak, Łukasz Masewicz, Joanna Le Thanh-Blicharz, Hanna M. Baranowska
Tytuł: Właściwości molekularne wody hydratacyjnej w żelach acetylowanej skrobi ziemniaczanej
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 142-151, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 stycznia 2016].
Polskie słowa kluczowe: hydratacja ; czasy relaksacji ; woda hydratacyjna ; aktywność wody ; skrobia acetylowana
Angielskie słowa kluczowe: hydration ; relaxation times ; hydration water ; water activity ; acetylated starch
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP