logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CUKRY REDUKUJĄCE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2010
Autorzy: Magdalena Zielinska-Dawidziak, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Tomasz Twardowski
Tytuł: Wpływ jonów Fe+ działających na kiełkujace nasiona soi, lucerny oraz ziarniaki pszenicy na zawartość cukrów redukujacych
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2010, t. 4, z. 2, art. 27, bibliogr., streszcz., abstr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_4_27.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: skrobia ; cukry redukujące ; kiełki ; soja ; pszenica ; lucerna
Angielskie słowa kluczowe: starch ; reducing sugar ; sprouts ; soy bean ; wheat ; alfalfa
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP