logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CHOLESTEROL CAŁKOWITY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Magdalena Stanek, Wojciech Andrzejewski, Bogdan Janicki
Tytuł: Impact of the environmental factors on the total cholesterol content in the meat of freshwater fish of Poland
Tytuł równoległy: Wpływ czynników środowiskowych na zawartość cholesterolu całkowitego w mięsie ryb słodkowodnych Polski
Źródło: J. Cent. Eur. Agric. [Dokument elektroniczny]. - 2017, vol. 18, no. 1, s. 214-225, il., bibliogr., abstr., streszcz.
https://jcea.agr.hr/articles/773926_Impact_of_the_environmental_factors_on_the_total_cholesterol_content_in_the_meat_of_freshwater_fish_of_Poland_en.pdf
p-ISSN: 1332-9049
Polskie słowa kluczowe: ryby słodkowodne ; mięso ; cholesterol całkowity
Angielskie słowa kluczowe: freshwater fish ; meat ; tptal cholestrol
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 14.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP