logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CHŁODZENIE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2013
Autorzy: Artur Rusowicz, Edward Pospiech, Piotr A. Baranowski, Maciej Leszczyński
Tytuł: Stanowisko pomiarowe do wyznaczania współczynników przejmowania ciepła pomiędzy powierzchnią a mikrostrumieniami
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2013, t. 18, nr 3, s. 253-258, il., bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 lutego 2015].
Polskie słowa kluczowe: chłodzenie ; mikrostrugi ; współczynnik przejmowania ciepła
Angielskie słowa kluczowe: cooling ; microjets ; heat transfer coefficient
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2010
Autorzy: Małgorzata Śmigielska
Tytuł: Hiacynty zimową porą
Źródło: Działkowiec. - 2010, nr 10 (722), s. 7, il.
p-ISSN: 0137-7930
Polskie słowa kluczowe: Hyacinthus orientalis ; cebule ; podłoża uprawowe ; pędzenie roślin ; chłodzenie
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 1991
Autorzy: Jan Pikul
Tytuł: Powstawanie obcego, niepożądanego zapachu i smaku w mięsie ogrzewanym i przechowywanym w warunkach chłodniczych : Wykład publiczny wygłoszony w Akademii Rolniczej Poznań na Wydziale Technologii Żywności w dniu 30.11.1991 r.
Adres wydawniczy: Poznań : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Poznański, 1991. - 38 s. ; 23 cm
Seria: Biblioteczka PTŻ. Seria Popularno-Naukowa, ISSN 0867-5384, nr 4
Polskie słowa kluczowe: mięso ; ogrzewanie ; chłodzenie ; właściwości sensoryczne ; smak ; zapach
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP