logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CECHY JAKOŚCIOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Aleksandra Drażbo, D. Mikulski, Z. Zduńczyk, Beata Szmatowicz, A. Rutkowski, J. Jankowski
Tytuł: Fatty acid composition, physicochemical and sensory properties of eggs from laying hens fed diets containing blue lupine seeds
Źródło: Eur. Poult. Sci. - 2014, vol. 78, bibliogr.
e-ISSN: 1612-9199
Uwagi: Opublikowano: 25.08.2014
Polskie słowa kluczowe: kury nioski ; łubin niebieski ; jaja ; cechy jakościowe
Angielskie słowa kluczowe: laying hens ; blue lupine ; nutrition ; egg quality ; yolk color
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Bożena Danyluk, Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski, Jerzy Stangierski, Szczepan Waga
Tytuł: Wpływ stopniowego ogrzewania na jakość wybranych wędlin parzonych
Źródło: Med. Weter. - 2005, vol. 61, nr 3, s. 341-344, bibliogr.
p-ISSN: 0025-8628
Polskie słowa kluczowe: wędliny ; wędliny parzone ; jakość ; obróbka termiczna ; ogrzewanie ; tempo ogrzewania ; ogrzewanie stopniowe ; cechy jakościowe
Angielskie słowa kluczowe: T-heating ; sausages
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.259
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP