logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CBOROBY PRZENOSZONE PRZEZ ŻYWNOŚĆ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Katarzyna Leja, Kamila Szudera-Kończal, Katarzyna Czaczyk
Tytuł: Zagrożenia mikrobiologiczne w żywności
Źródło: Przem. Spoż. - 2019, t. 73, 9, s. 42-47, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0033-250X e-ISSN: 2449-996X
Polskie słowa kluczowe: patogeny żywności ; zanieczyszczenia mikrobiologiczne ; cboroby przenoszone przez żywność
Angielskie słowa kluczowe: food pathogens ; microbial contamination ; food-borne diseases
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP