logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BYDŁO MIĘSNE
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2014
Autorzy: Tomasz Strabel, Łukasz Wodas
Tytuł: Podstawy dziedziczenia umaszczeń występujących u bydła mięsnego [*]
Źródło: Bydło Mięs. - 2014, 2, s. 31-32
p-ISSN: 2300-9810
Polskie słowa kluczowe: umaszczenie ; bydło mięsne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/5
Rok: 2013
Autorzy: Barbara Stefańska
Tytuł: Sposób na produkcję wołowiny kulinarnej
Źródło: Hod. Głową, Bydło. - 2013, nr 2 (62), s. 50-53, il.
p-ISSN: 1895-3921
Polskie słowa kluczowe: produkcja zwierzęca ; bydło mięsne ; opas ; żywiec wołowy ; mięso wołowe ; jakość
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/5
Rok: 2008
Autorzy: Zbigniew Sobek
Tytuł: Zastosowanie systemu BOS w hodowli bydła mięsnego
Źródło: Pr. Mater. Zootech. - 2008, 65, s. 170-171
p-ISSN: 0137-1649
Uwagi: Zeszyt zawiera materiały z konferencji pt.: "XVI Szkoła Zimowa w Zakopanem, 31 marca - 4 kwietnia 2008 roku"
Polskie słowa kluczowe: bydło mięsne ; hodowla zwierząt ; ewidencja ; systemy komputerowe ; system BOS
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/5
Rok: 2008
Autorzy: Tomasz Strabel, Ignacy Misztal
Tytuł: Cele hodowlane oraz ocena wartości hodowlanej bydła mięsnego
Źródło: Prz. Hod. - 2008, R. 76, 7, s. 8-10, bibliogr.
p-ISSN: 0137-4214
Polskie słowa kluczowe: hodowla zwierząt ; bydło ; bydło mięsne ; cele hodowlane ; wartość hodowlana ; ocena wartości hodowlanej
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/5
Rok: 2005
Autorzy: Jan Kryszak
Tytuł: Organizacja wypasów bydła mięsnego
Źródło: Hod. Bydła. - 2005, 11, s. 42-45, il.
p-ISSN: 1732-1921
Polskie słowa kluczowe: bydło mięsne ; wypas ; systemy wypasu ; wypas ciągły ; wypas rotacyjny
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP