logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BORÓWKI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Weronika Masłowska, Daniel Liberacki
Tytuł: The yield of selected varieties of American Blueberry (Vaccinium corymbosum L.) in the first years of fruiting in the western part of Poland
Źródło: Acta Hortic. Regiotecturae. - 2018, Vol. 21, iss. 1, s. 13-16, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1335-2563
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 listopada 2018].
Polskie słowa kluczowe: borówki ; opady atmosferyczne ; temperatura powietrza
Angielskie słowa kluczowe: blueberry ; precipitation ; temperature ; yield
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2016
Autorzy: Małgorzata Muzolf-Panek, Agnieszka Waśkiewicz, Ryszard Kowalski, Piotr Konieczny
Tytuł: The effect of blueberries on the oxidative stability of pork meatloaf during chilled storage
Źródło: J. Food Process. Preserv. - 2016, vol. 40, iss. 5, s. 899-909, il., bibliogr.
p-ISSN: 0145-8892
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 czerwca 2016].
Polskie słowa kluczowe: stabilność oksydacyjna ; borówki ; mięso
Angielskie słowa kluczowe: oxidative stability ; blueberries ; meat
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.791
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP