logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BIOWARZYWA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Krzysztof Pilarski, Agnieszka Anna Pilarska
Tytuł: Porównanie warzyw pochodzących z upraw ekologicznych i przemysłowych pod kątem zawartości pozostałości po środkach ochrony roślin
W: I Poznański Naukowy Kongres Dietetyki: Żywienie - Trening - Wspomaganie : Poznań, 27-28 kwietnia 2018 r., Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: Poznań : [Uniwersytet Przyrodniczy], 2018
Szczegóły: s. 56
Polskie słowa kluczowe: warzywa ; biowarzywa ; pestycydy ; fungicydy ; herbicydy
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2018
Autorzy: Krzysztof Pilarski, Agnieszka Anna Pilarska
Tytuł: Występowanie azotanów i azotynów w warzywach pochodzących z upraw konwencjonalnych i ekologicznych
W: I Poznański Naukowy Kongres Dietetyki: Żywienie - Trening - Wspomaganie : Poznań, 27-28 kwietnia 2018 r., Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: Poznań : [Uniwersytet Przyrodniczy], 2018
Szczegóły: s. 57
Polskie słowa kluczowe: warzywa ; biowarzywa ; azotany ; azotyny
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP