logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BIOTRANSFORMACJA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2010
Autorzy: Małgorzata Muzolf-Panek, Bożena Tyrakowska
Tytuł: Influence of green tea catechins biotransformation on their antioxidant activity
Tytuł równoległy: Wpływ biotransformacji na aktywność przeciwutleniającą katechin występujących w herbacie zielonej
Źródło: Zesz. Nauk. - Uniw. Ekon. Pozn. - 2010, 158, s. 61-71, il., bibliogr.
p-ISSN: 1689-7374
Uwagi: Tytuł zeszytu: Current trends in commodity science: food quality; ISBN 978-83-7417-536-4
Polskie słowa kluczowe: herbata zielona ; biotransformacja ; katechiny ; aktywność przeciwutleniająca
Angielskie słowa kluczowe: green tea ; biotransformation ; catechins ; antioxidant activity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP