logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BIAŁKO ROZPUSZCZALNE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Marta Burzyńska, Dorota Piasecka-Kwiatkowska
Tytuł: Wartość biologiczna polskich odmianowych miodów nektarowych
W: Wybrane aspekty życia pszczół / Red. nauk. Paweł Michołap, Emil Mariusz Szymański.
Adres wydawniczy: Zgorzelec : Górołużyckie Stowarzyszenia Pszczelarzy, 2018
Szczegóły: s. 39-47, il., bibliogr., streszcz., abstr.
ISBN: 978-83-944317-7-8
Liczba arkuszy: 0,7
Polskie słowa kluczowe: miód nektarowy ; wartość biologiczna białka ; białko ogólne ; białko rozpuszczalne
Angielskie słowa kluczowe: nectar honey ; biological protein value ; protein total ; soluble protein
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP