logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BIAŁKO ROŚLINNE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Krzysztof Piotr Pawłowski
Tytuł: Regulacja zachwaszczenia jako czynnik wpływający na opłacalność produkcji łubinu wąskolistnego
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2018, t. 20, z. 6, s. 205-211, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1508-3535 e-ISSN: 2450-7296
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 stycznia 2019].
Polskie słowa kluczowe: efektywność ekonomiczna ; zwalczanie chwastów ; łubin wąskolistny ; plonowanie ; rośliny strączkowe ; bezpieczeństwo żywnościowe ; białko roślinne
Angielskie słowa kluczowe: economic efficiency of weeding ; narrow leaved lupin ; yielding ; leguminous plants ; food security ; vegetable proteins
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2018
Autorzy: Paweł Boczar
Tytuł: Białko roślinne - źródła, koszty produkcji i jakość
Źródło: Zesz. Nauk. SGGW Wars., Probl. Rol. Świat. - 2018, t. 18 (33), z. 4, s. 122-132, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 2081-6960 e-ISSN: 2544-0659
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 stycznia 2019].
Polskie słowa kluczowe: białko roślinne ; koszty podukcji ; wartość odżywcza białka
Angielskie słowa kluczowe: plant protein ; production costs ; protein quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2017
Autorzy: Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Andrzej Rutkowski
Tytuł: Wpływ diet łubinowo-rzepakowych na wyniki produkcyjne trzody chlewnej
W: Konferencja "Znaczenie łubinu dla bioróżnorodności" : 24-25 kwietnia 2017, Wrocław-Pawłowice, Abstrakty.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
Adres wydawniczy: [Wrocław] : [b.w.], 2017
Szczegóły: s. 30-31
Polskie słowa kluczowe: łubin ; poekstrakcyjna śruta rzepakowa ; tucz ; trzoda chlewna ; białko roślinne
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP