logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BIAŁKA DROBIOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: H. M. Baranowska, R. Rezler, J. Stangierski
Tytuł: Temperaturowe właściwości białek drobiowych badane techniką low-field NMR
Tytuł równoległy: Temperature properties of poultry proteins examined using the low-field NMR
W: XXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WPSA : "Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce", Wrocław - Szklarska Poręba, Poland, 7-9.09.2009.
Adres wydawniczy: Wrocław : DD Dobra Drukarnia, 2009
Szczegóły: s. 205-206
ISBN: 978-83-929472-3-3
Polskie słowa kluczowe: transglutaminaza ; MRJ ; białka drobiowe
Angielskie słowa kluczowe: MTG ; NMR ; poultry proteins
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP