logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BETAINA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Katarzyna Gościnna, Janusz Czapski
Tytuł: Wpływ odmiany na zawartość barwników betalainowych, betainy, azotanów i cechy sensoryczne soków z buraka ćwikłowego
Źródło: Przem. Ferment. Owoc. Warz. - 2013, t. 57, nr 11, s. 9-11, il., bibliogr.
p-ISSN: 0137-2645
Polskie słowa kluczowe: burak ćwikłowy ; odmiany roślin ; barwniki betalainowe ; betaina ; azotany ; sok buraczany ; właściwości sensoryczne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP