logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BADANIA IN VIVO
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2018
Autorzy: Przemysław Kowalczewski, Małgorzata Kujawska, Anna Olejnik, Grażyna Lewandowicz, Renata Forjasz, Jadwiga Jodynis-Liebert
Tytuł: Aktywność przeciwzapalna suszonego soku ziemniaczanego w badaniach in vitro i in vivo
W: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : "Innowacyjność i optymalizacji procesów w produkcji i przetwarzaniu ziemniaka", X Jubileuszowa Konferencja Naukowa, Polanica Zdrój, 8-10 maja 2018 r. / Oprac. red. Hanna Boruczkowska, Tomasz Boruczkowski.
Adres wydawniczy: Polanica Zdrój : Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2018
Szczegóły: s, 67
ISBN: 978-83-923549-1-8
Polskie słowa kluczowe: sok z ziemniaka ; aktywność przeciwzapalna ; badania in vitro ; badania in vivo
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2016
Autorzy: Agnieszka Makowska, Przemysław Kowalczewski, Sylwia Chudy, Grzegorz Galiński, Jan Michniewicz
Tytuł: Wartość żywieniowa ekstrudatów pszenżytnich na podstawie badań in vivo
W: II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : "25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej", Poznań 5. lutego 2016, Materiały konferencyjne / Red. Joanna Le Thanh-Blicharz, Jacek Lewandowicz.
Adres wydawniczy: Poznań : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Wielkopolska; Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, 2016
Szczegóły: s. 102
Polskie słowa kluczowe: badania in vivo ; ekstruzja ; parametry strawnościowe ; pszenżyto
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2016
Autorzy: Agnieszka Makowska, Przemysław Łukasz Kowalczewski, Grzegorz Galiński, Sylwia Chudy, Jan Michniewicz
Tytuł: Wartość żywieniowa ekstrudatów pszenżytnich na podstawie badań in vivo
W: Nowoczesne technologie produkcji żywności [Dokument elektroniczny] / Red. nauk. Hanna Maria Baranowska, Michał Piątek.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie .pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy, 2016
Szczegóły: s. 70-79, bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-837-7
Liczba arkuszy: 0,5
Polskie słowa kluczowe: badania in vivo ; ekstruzja ; parametry strawnościowe ; pszenżyto
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2012
Autorzy: Joanna Le Thanh-Blicharz, Jacek Anioła, Aleksander Walkowski, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Ocena strawności diet zawierających skrobie modyfikowane typu RS w badaniach na szczurach
Źródło: Biul. IHAR. - 2012, nr 266, s. 57-64, il., bibliogr.
p-ISSN: 0373-7837
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 marca 2015].
Polskie słowa kluczowe: badania in vivo ; skrobia oporna ; strawność
Angielskie słowa kluczowe: digestibility ; in vivo researches ; resistant starch
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP