logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: AZOKSYTROBINA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Michał Raczkowski, Henryk Ratajkiewicz
Tytuł: Wykorzystanie szybkiej chromatografii cieczowej (UPLC-PDA) do oceny dynamiki zanikania azoksystrobiny w owocach pomidora
Źródło: Prog. Plant Prot. - 2009, vol. 49, no. 4, s. 1918-1922, bibliogr.
p-ISSN: 1427-4337
Polskie słowa kluczowe: pomidor ; owoce ; chromatografia cieczowa ; azoksytrobina
Angielskie słowa kluczowe: pesticide residues ; azoxystrobin ; liquid chromatography ; tomato fruits
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP