logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ASYMILACJA WĘGLOWODANÓW
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Iuliia Ielchishcheva, Barbara Stachowiak, Artur Szwengiel, Anatoliy Bozhkov
Tytuł: Carbohydrate components of culture media as determinants of the Rhodosporidium diobovatum IMB Y-5023 yeast metabolism
Tytuł równoległy: Substrat węglowodanowy w podłożu jako determinant metabolizmu drożdży Rhodosporidium diobovatum IMB Y-5023
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2017, t. 11, z. 3, s. 291-301, il., bibliogr., abstr., streszcz.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_11_27.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: Rhodosporidium diobovatum ; asymilacja węglowodanów ; karotenoidy ; hodowla ; skład podłoża ; oświetlenie
Angielskie słowa kluczowe: Rhodosporidium diobovatum ; carbohydrates assimilation ; carotenoids ; cultivation ; medium composition ; illumination
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP