logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ASORTYMENT
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2014
Autorzy: Joanna Smoluk-Sikorska, Władysława Łuczka
Tytuł: Supply sources of specialist outlets offering organic food in Poland
Tytuł równoległy: Źródła zaopatrzenia sklepów specjalistycznych oferujących żywność ekologiczną w Polsce
Źródło: Folia Pomer. Univ. Technol. Stetin., Oecon. - 2014, 314 (77) 4, s. 99-106, il., bibliogr.
p-ISSN: 2081-0644
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 czerwca 2015].
Polskie słowa kluczowe: asortyment ; sklepy specjalistyczne ; sprzedaż ; źródła zaopatrzenia ; żywność ekologiczna
Angielskie słowa kluczowe: organic food ; product range ; retail ; specialist outlets ; supply sources
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 8.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/4
Rok: 2010
Autorzy: Alicja Kawka
Tytuł: Współczesne trendy w produkcji piekarskiej - wykorzystanie owsa i jęczmienia jako zbóż niechlebowych
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2010, R. 17, nr 3 (70), s. 24-43, bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line na stronie czasopisma "Żywność. Nauka. Technologia. Jakość" [Dostęp: 11 marca 2011].
Polskie słowa kluczowe: zboża ; jęczmień ; owies ; wykorzystanie ; produkty zbożowe ; produkty owsiane ; produkty jęczmienne ; pieczywo ; asortyment ; wartość odżywcza ; skład chemiczny ; wartość energetyczna ; pieczywo pszenno-jęczmienne ; pieczywo pszenno-owsiane ; hipercholesterolemia ; wskaźnik glikemiczny
Angielskie słowa kluczowe: cereal ; oat product ; barley product ; bread ; chemical composition ; hypercholesterolemia ; glycaemic index
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.157
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/4
Rok: 2009
Autorzy: Władysława Łuczka-Bakuła, Joanna Smoluk-Sikorska
Tytuł: Poziom i zróżnicowanie oferty asortymentowej żywności ekologicznej w dystrybucji specjalistycznej
Tytuł równoległy: Level and diversification of organic food assortment offer in specialistic chain
Źródło: J. Res. Appl. Agric. Eng. - 2009, vol. 54, 3, s. 191-195, il., bibliogr.
p-ISSN: 1642-686X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 grudnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: żywność ekologiczna ; asortyment ; sklepy specjalistyczne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2006
Autorzy: Henryk Gąsiorowski
Tytuł: Kukurydza. Część 9, Metoda ekstruzji
Źródło: Prz. Zboż.-Młyn. - 2006, R. 50, nr 9, s. 51-52, bibliogr.
p-ISSN: 0033-2461
Polskie słowa kluczowe: przetwórstwo zbożowe ; przetwory zbożowe ; produkty śniadaniowe ; technologia produkcji ; ekstruzja ; asortyment ; zboża ; kukurydza
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP