logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: AMIGDALINA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Oskar Marek Szczepaniak, Joanna Kobus-Cisowska, Monika Fedko, Dominik Kmiecik
Tytuł: Wpływ odmiany derenia jadalnego (Cornus mas L.) na skład pestki i zawartość wybranych fitozwiązków
W: XXIV Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ; VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro" : Olsztyn, 23-24 maja 2019 r.
Adres wydawniczy: [Olsztyn] : [b.w.], 2019
Szczegóły: s. 96
Polskie słowa kluczowe: dereń jadalny ; Cornus mas ; amigdalina ; kwasy tłuszczowe ; aktywność antyoksydacyjna
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP