logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ALTERNATYWNE ŹRÓDŁA BIAŁKA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Marzena Bueschke, Bartosz Kulczyński, Anna Gramza-Michałowska, Tomasz Kubiak
Tytuł: Alternatywne źródła białka w żywieniu człowieka
Źródło: Zesz. Nauk. SGGW Wars., Probl. Rol. Świat. - 2017, t. 17 (32), z. 3, s. 49-59, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 2081-6960 e-ISSN: 2544-0659
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 grudnia 2017].
Polskie słowa kluczowe: białko ; żywienie człowieka ; alternatywne źródła białka ; owady jadalne
Angielskie słowa kluczowe: protein ; human nutrition ; alternative protein sources ; edible insects
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2012
Autorzy: Michał A. Jerzak, Dorota Czerwińska-Kayzer, Joanna Florek, Magdalena Śmiglak-Krajewska
Tytuł: Determinanty produkcji roślin strączkowych jako alternatywnego źródła białka - w ramach nowego obszaru polityki rolnej w Polsce
Źródło: Rocz. Nauk Rol., Ser. G Ekon. Rol. - 2012, t. 99, z. 1, s. 113-120, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0080-3715
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: rosliny strączkowe ; determinanty produkcji ; alternatywne źródła białka
Angielskie słowa kluczowe: legumes ; determinants for the production ; alternative source of protein
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 8.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP