logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ALERGENY POKARMOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Anna Jędrusek-Golińska, Dorota Piasecka-Kwiatkowska
Tytuł: Alergeny pokarmowe - czy możemy czuć się bezpiecznie?
Źródło: Przem. Spoż. - 2016, t. 70, 8, s. 70-73, bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: alergeny pokarmowe ; bezpieczeństwo konsumentów
Angielskie słowa kluczowe: food allergens ; consumer safety
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2015
Autorzy: Karolina Łagowska
Tytuł: Gluten i mleko. Eliminować czy nie?
Źródło: Wych. Fiz. Zdr. - 2015, 1, s. 6-8, il., bibliogr.
p-ISSN: 0860-8075
Polskie słowa kluczowe: alergeny pokarmowe ; gluten ; mleko
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP