logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: AFLATOKSYNY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2013
Autorzy: Kinga Mruczyk, Jan Jeszka
Tytuł: Ocena poziomu zanieczyszczeń mikotoksynami wybranych produktów spożywczych z terenu województwa lubuskiego
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2013, t. 46, nr 1, s. 89-95, il., bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 25 maja 2015].
Polskie słowa kluczowe: żywność ; zanieczyszczenia żywności ; mikotoksyny ; aflatoksyny ; fumonizyny
Angielskie słowa kluczowe: food ; contamination ; contaminants ; micotoxins ; aflatoxins ; fumonisins
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Marek Selwet
Tytuł: Negatywne aspekty występowania wybranych mykotoksyn w paszach
Źródło: Porad. Gospod. - 2005, 3, s. 33
p-ISSN: 0137-6780
Polskie słowa kluczowe: żywienie zwierząt ; pasze ; zanieczyszczenia pasz ; mikotoksyny ; trichoteceny ; zearalenon ; aflatoksyny ; zatrucia pokarmowe
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP