logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TSS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Grzegorz P. Łysiak, Wojciech Antkowiak
Tytuł: Quality features of parthenocarpic pears collected from trees grown on different rootstocks
Tytuł równoległy: Cechy jakościowe gruszek partokapicznych zebranych z drzew rosnących na różnych podkładkach
Źródło: Acta Sci. Pol., Hortorum Cultus. - 2015, 14 (5), s. 69-82, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0692
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 stycznia 2016].
Polskie słowa kluczowe: jędrność ; masa owoców ; barwa owoców ; TSS ; indeks skrobiowy ; indeks Streifa
Angielskie słowa kluczowe: firmness ; fruit mass ; skin colour ; TSS ; Starch Index ; Streif index
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.583
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP