logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PHOLIOTA NAMEKO
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Monika Gąsecka, Mirosław Mleczek, Marek Siwulski, Przemysław Niedzielski, Lidia Kozak
Tytuł: The effect of selenium on phenolics and flavonoids in selected edible white rot fungi
Źródło: LWT-Food Sci. Technol. - 2015, vol. 63, iss. 1, s. 726-731, il., bibliogr.
p-ISSN: 0023-6438
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 17 sierpnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: selen ; flawonoidy ; fenole ; Pholiota nameko ; Pleurotus eryngii ; Pleurotus ostreatus
Angielskie słowa kluczowe: selenium ; flavonoids ; phenolics ; Pholiota nameko ; Pleurotus eryngii ; Pleurotus ostreatus
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.711
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2013
Autorzy: Barbara Stachowiak, Artur Szwengiel, Marek Siwulski, Kamila Goderska, Krzysztof Sobieralski
Tytuł: Prebiotyczny potencjał rozpuszczalnych polisacharydów z Pholiota nomeko
W: Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu : XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 2-3 lipca 2013 r.
Adres wydawniczy: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, 2013
Szczegóły: s. 321
ISBN: 978-83-937001-0-3
Polskie słowa kluczowe: potencjał prebiotyczny ; polisacharydy ; Pholiota nameko
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP