logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MRJ
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2009
Autorzy: H. M. Baranowska, R. Rezler, J. Stangierski
Tytuł: Temperaturowe właściwości białek drobiowych badane techniką low-field NMR
Tytuł równoległy: Temperature properties of poultry proteins examined using the low-field NMR
W: XXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WPSA : "Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce", Wrocław - Szklarska Poręba, Poland, 7-9.09.2009.
Adres wydawniczy: Wrocław : DD Dobra Drukarnia, 2009
Szczegóły: s. 205-206
ISBN: 978-83-929472-3-3
Polskie słowa kluczowe: transglutaminaza ; MRJ ; białka drobiowe
Angielskie słowa kluczowe: MTG ; NMR ; poultry proteins
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2003
Autorzy: Stefan Poliszko, Ryszard Rezler, Hanna Maria Baranowska, Danuta Klimek-Poliszko
Tytuł: Rheological and water binding properties of a 'fat in water' emulsion stabilized by starch
Tytuł równoległy: Właściwości reologiczne i zdolność wiązania wody emulsji typu tłuszcz w wodzie stabilizowanych skrobią
Źródło: Acta Agrophys. - 2003, vol. 2, 2 (96), s. 397-405, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1234-4125
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 czerwca 2017].
Polskie słowa kluczowe: emulsja typu tłuszcz w wodzie ; DMA ; MRJ ; aktywność wody
Angielskie słowa kluczowe: fat-in-water-emulsion ; DMA ; NMR ; water activity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP