logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ISO 22000
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Agnieszka Bilska, Ryszard Kowalski
Tytuł: Food quality and safety management
Tytuł równoległy: Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Źródło: LogForum. - 2014, 10 (3), s. 351-361, bibliogr.
p-ISSN: 1895-2038 e-ISSN: 1734-459X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 listopada 2014].
Polskie słowa kluczowe: żywność ; jakość ; bezpieczeństwo żywności ; GHP ; GMP ; system HACCP ; ISO 22000 ; BRC ; IFS
Angielskie słowa kluczowe: food quality ; food safety ; GHP ; GMP ; system HACCP ; ISO 22000 ; BRC ; IFS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP