logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HACCP
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2014
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska
Tytuł: Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym i zakładach gastronomicznych
W: Bezpieczeństwo żywności i żywienia / Pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014
Szczegóły: 119-127, il.
ISBN: 978-83-7160-741-7
Liczba arkuszy: 0,45
Polskie słowa kluczowe: HACCP ; bezpieczeństwo żywności
Angielskie słowa kluczowe: HACCP ; food safety
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2014
Autorzy: Renata Cegielska-Radziejewska, Tomasz Szablewski, Tomasz Kołodziejczak
Tytuł: Audit jako narzędzie weryfikacji systemu HACCP
W: Identyfikacja i ocena żywności o gwarantowanej wysokiej jakości [Dokument elektroniczny] : Poznań, 2014.11.18.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie .pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : [b.w.], 2014
Szczegóły: s. 22
Polskie słowa kluczowe: HACCP ; audyt ; zarządzanie jakością
Angielskie słowa kluczowe: HACCP ; audit ; quality management
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2008
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Józef Korczak
Tytuł: Vegetable products as HACCP system subject in modern gastronomy
Tytuł równoległy: Produkty warzywne w świetle HACCP w nowoczesnej gastronomii
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2008, 7 (3), s. 47-53, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 sierpnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: HACCP ; żywność ; krytyczne punkty kontrolne ; produkty warzywne ; gastronomia
Angielskie słowa kluczowe: HACCP ; food ; critical control point ; vegetable products ; gastronomy
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2007
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Józef Korczak, Marzanna Hęś, Katarzyna Waszkowiak
Tytuł: HACCP jako skuteczne narzędzie zapewniające bezpieczeństwo i jakość żywności
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2007, R. 34, nr 3/4, s. 1027-1031, il., bibliogr.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: HACCP ; GHP ; jakość żywności ; bezpieczeństwo żywności ; system kontroli jakości
Angielskie słowa kluczowe: HACCP ; GHP ; GMP ; food quality ; food safety ; quality control system
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 2.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP