logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DOUCHI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Iwona Jasińska-Kuligowska, Maciej Kuligowski, Bingzhu Hou
Tytuł: Changes in bioactive compounds and antioxidative activity during douchi fermentation process
W: Current trends in commodity science : Food safety and analysis of bioactive substances / Ed. Hanna Śmigielska.
Adres wydawniczy: Poznań : University of Economics and Business, Faculty of Commodity Science, 2017
Szczegóły: s. 20-37, il., bibliogr., abstr., streszcz.
ISBN: 978-83-94206-1-9
Polskie słowa kluczowe: Douchi ; polifenole ; aktywność przeciwutleniająca ; żywność funkcjonalna ; jakość żywności ; fermentacja
Angielskie słowa kluczowe: Douchi ; polyphenols ; antioxidative activity ; functional food ; food quality ; fermentation
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP