logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CAMPYLOBACTER JEJUNI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Marek Selwet, Mariola Galbas, Andrzej Borkowski, Tomasz Cłapa, Filip Porzucek
Tytuł: The effect of chilling and freezing of poultry meat in the presence of Campylobacter jejuni
Tytuł równoległy: Wpływ schładzania i zamrażania mięsa drobiowego na występowanie Campylobacter jejuni
Źródło: Folia Pomer. Univ. Technol. Stetin., Agric., Aliment., Pisc., Zootech. - 2015, 322 (36) 4, s. 113-118, bibliogr.
p-ISSN: 2081-1284 e-ISSN: 2300-5378
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 grudnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: Campylobacter jejuni ; mięso drobiowe ; zamrażanie
Angielskie słowa kluczowe: Campylobacter jejuni ; freezing ; poultry meat
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP