logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CAMPYLOBACTER COLI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Marek Selwet, Mariola Galbas, Andrzej Borkowski, Tomasz Cłapa, Filip Porzucek, Marta Auguścik-Lipka
Tytuł: Wpływ schładzania mięsa drobiowego na występowanie Campylobacter coli
Źródło: Postępy Tech. Przetw. Spoż. - 2016, t. 26/48, nr 1, s. 58-61, bibliogr.
p-ISSN: 0867-793X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 listopada 2017].
Polskie słowa kluczowe: Campylobacter coli ; mięso drobiowe ; schładzanie
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP