logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ WYSOKOPRZETWORZONA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Krzysztof Pilarski, Agnieszka Pilarska
Tytuł: Czym właściwie są dodatki do żywności?
Źródło: Food Forum. - 2019, nr 2 (30), s. 112-114, bibliogr.
p-ISSN: 2299-6346
Polskie słowa kluczowe: związki chemiczne ; dodatki do żywności ; bezpieczeństwo żywności ; żywność wysokoprzetworzona
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP