logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ WYGODNA
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2015
Autorzy: Bożena Danyluk, Agnieszka Bilska, Piotr Kirklo
Tytuł: Ocena mikrobiologiczna wybranych produktów drobiowych z grupy żywności wygodnej
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2015, t. 9, z. 3, art. 31, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_9_31.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: żywność wygodna ; mięso drobiowe ; jakość mikrobiologiczna
Angielskie słowa kluczowe: convenience food ; poultry meat ; microbiological quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/5
Rok: 2010
Autorzy: Grażyna Adamczyk
Tytuł: Popularność "żywności wygodnej"
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2010, 4 (18), s. 5-13, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 kwietnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: żywność wygodna ; popularność
Angielskie słowa kluczowe: convenience food ; popularity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/5
Rok: 2005
Autorzy: Piotr Konieczny, Danuta Górecka, Wojciech Andrzejewski, Jerzy Mastyński
Tytuł: Produkty innowacyjne z ryb wobec rosnących oczekiwań konsumentów na rynku żywnościowym
Źródło: Komun. Ryb. - 2005, 1, s. 7-11, bibliogr.
p-ISSN: 1230-641X
Polskie słowa kluczowe: rynek żywnościowy ; nowości rynkowe ; żywność wygodna ; ryby ; produkty rybne ; innowacje produkcyjne ; oczekiwania konsumentów
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/5
Rok: 2004
Autorzy: Grażyna Adamczyk
Tytuł: Konsument na rynku żywności wygodnej
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2004, t. 6, z. 2, s. 9-13, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: żywność wygodna ; konsumenci
Angielskie słowa kluczowe: convienient food ; consumer
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UP
5/5
Rok: 2004
Autorzy: Michał Sznajder, Elżbieta Goryńska
Tytuł: Spożycie gotowej żywności wśród Polaków
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2004, t. 6, z. 2, s. 295-299, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: konsumpcja żywności ; żywność gotowa ; żywność wygodna
Angielskie słowa kluczowe: consument ; consumption ; convenience food ; food ready to eat
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP