logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ TRADYCYJNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Ewa Flaczyk
Tytuł: Żywność tradycyjna, dziedzictwo kulinarne jako czynniki zapewniające oryginalność i wysoką jakość żywności i żywienia w usługach gastronomicznych
W: Jakość żywności a żywienie w turystyce : Monografia / Pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej.
Adres wydawniczy: Częstochowa : Wyższa Szkoła Hotelarswa i Turystyki, 2014
Szczegóły: s. 16-27, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-939558-0-0
Polskie słowa kluczowe: dziedzictwo kulinarne ; żywność tradycyjna ; potrawy tradycyjne ; jakość żywności ; jakość usług gastronomicznych
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Sylwia Chudy, Urszula Gierałtowska
Tytuł: Produkty tradycyjne i regionalne z perspektywy szczecińskich studentów
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2013, 1 (27), s. 45-52, il., bibliogr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 marca 2014].
Polskie słowa kluczowe: konsumenci ; żywność tradycyjna ; żywność regionalna
Angielskie słowa kluczowe: consumers ; regional foods ; traditional foods
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2012
Autorzy: Benedykt Pepliński, Karol Wajszczuk, Rafał Baum, Dariusz Majchrzycki, Jacek Wawrzynowicz
Tytuł: Możliwości i ograniczenia w produkcji i dystrybucji produktów pochodzących z tuczników żywionych ekstensywnie
Źródło: Zesz. Nauk. - Uniw. Ekon. Pozn. - 2012, 237, s. 243-253, bibliogr.
p-ISSN: 1689-7374
Uwagi: Tytuł zeszytu: Nowe trendy w dystrybucji towarów żywnościowych: determinanty i kierunki ewolucji. - ISBN 978-83-7417-732-0.
Polskie słowa kluczowe: żywność tradycyjna ; mięso wieprzowe ; sprzedaż bezpośrednia ; żywienie ekstensywne ; przetwórstwo mięsa ; dystrybucja
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP