logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Jacek Anioła, Aleksandra Malinowska
Tytuł: Fitomelatonina w produktach spożywczych
Źródło: Przem. Spoż. - 2018, t. 72, 1, s. 38-40, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: melatonina ; zawartość fitomelatoniny ; czynniki ; żywność pochodzenia roślinnego
Angielskie słowa kluczowe: melatonin ; phytomelatonin content ; factors ; plant food
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2011
Tytuł: Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego / Pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 poszerz. uzup.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011. - 398 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 83-7160-644-1
Polskie słowa kluczowe: żywność pochodzenia roślinnego ; towaroznawstwo ; jakość ; przemysł rolno-spożywczy
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP