logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ NAPROMIENIONA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 1992
Autorzy: Włodzimierz Fiszer
Tytuł: Promieniowanie jonizujące szansą trwałej i zdrowej żywności : Wykład publiczny wygłoszony w Akademii Rolniczej Poznań na Wydziale Technologii Żywności w dniu 31.03.1992 r.
Adres wydawniczy: Poznań : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Poznański, 1992. - 32 s. ; 23 cm
Seria: Biblioteczka PTŻ. Seria Popularno-Naukowa, ISSN 0867-5384, nr 5
Polskie słowa kluczowe: żywność ; konserwowanie ; promieniowanie jonizujące ; żywność napromieniona ; trwałość ; wartość odżywcza
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP