logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ MAŁO PRZETWORZONA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Katarzyna Czaczyk
Tytuł: Żywność o małym stopniu przetworzenia - czy na pewno jest dla nas bezpieczna?
W: Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, Łódź, 3-4 lipca 2019 r., Komunikaty / Red. Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżylewicz.
Adres wydawniczy: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2019
Szczegóły: s. 13
ISBN: 978-83-66287-13-6
Polskie słowa kluczowe: żywność mało przetworzona ; zagrożenia mikrobiologiczne
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Janusz Czapski, Katarzyna Czaczyk
Tytuł: Określenie wpływu obróbki wstępnej wiórków selera roztworami inhibitorów brązowienia enzymatycznego na jakość produktu mało przetworzonego
W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006.
Adres wydawniczy: Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2006
Szczegóły: s. 222
ISBN: 83-7421-075
Polskie słowa kluczowe: seler korzeniowy ; wiórki selera ; obróbka wstępna ; inhibitory brązowienia enzymatycznego ; żywność mało przetworzona ; jakość
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP