logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ BEZPIECZNA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Julia Krysztofiak, Karolina Pawlak
Tytuł: Znaki jakości żywności jako element zapewnienia bezpieczeństwa żywności polskich konsumentów
Źródło: Intercathedra. - 2018, no. 2 (35), s. 151-161, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1640-3622 e-ISSN: 2545-2045
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 grudnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: bezpieczeństwo żywnościowe ; żywność bezpieczna ; jakość żywności ; znaki jakości
Angielskie słowa kluczowe: food security ; food safety ; food quality ; quality labels
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2016
Autorzy: Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Olga Stefko
Tytuł: Bezpieczeństwo produktów przeznaczonych dla osób z alergią pokarmową - aspekty analityczne i ekonomiczne wprowadzania innowacji w przedsiębiorstwie
W: Bezpieczeństwo żywności w łańcuchu żywnościowym [Dokument elektroniczny] / Red. nauk. Grażyna Lewandowicz, Agnieszka Makowska.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie .pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy, 2016
Szczegóły: s. 24-31, bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-833-9
Liczba arkuszy: 0,50
Polskie słowa kluczowe: żywność bezpieczna ; alergie pokarmowe ; innowacje w przedsiębiorstwie
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP