logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŚRODKI PĘCZNIEJĄCE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2004
Autorzy: Alicja Kawka
Tytuł: Substancje dodatkowe w piekarstwie
W: Pszenica : chemia i technologia / pod red. prof. dr hab. Henryka Gąsiorowskiego.
Adres wydawniczy: Poznań : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 2004
Szczegóły: s. 466-478, bibliogr.
ISBN: 83-09-01787-1
Polskie słowa kluczowe: piekarstwo ; dodatki do żywności ; utleniacze ; enzymy ; emulgatory ; regulatory kwasowości ; stabilizatory ; środki zagęszczające ; środki pęczniejące
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP