logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŚMIETANA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Deser ze śmietanki, czyli Panna Cotta z musem truskawkowym
Źródło: Bydło. - 2014, nr 4, s. 39, il.
p-ISSN: 1895-2801
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; śmietana ; desery ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2001
Autorzy: Sylwia Chudy, Romualda Danków, Edyta Kowalska, Jan Pikul
Tytuł: Kształtowanie się cech organoleptycznych śmietany jogurtowej, biojogurtowej i tradycyjnej
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2001, R. 28, supl., t. 2, s. 883-888, il., bibliogr., streszcz.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: śmietana jogurtowa ; śmietana biojogurtowa ; śmietana ; ocena organoleptyczna ; wyróżniki jakościowe
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP