logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŁAŃCUCH DOSTAW
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2019
Autorzy: Jagoda Szymczak, Arkadiusz Sadowski
Tytuł: Technologia blockchain jako stymulanta zachowania bezpieczeństwa żywności w łańcuchu dostaw
Źródło: Zag. Doradz. Rol. - 2019, 2 (96), s. 49-63, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1232-3578
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 sierpnia 2019].
Polskie słowa kluczowe: blockchain ; łańcuch dostaw ; bezpieczeństwo żywności
Angielskie słowa kluczowe: blockchain ; supply chain ; food safety
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/4
Rok: 2013
Tytuł: Technologiczne i ekonomiczne aspekty ekstensyfikacji produkcji wieprzowiny / Red. nauk. Benedykt Pepliński
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo IUSatTax, 2013. - 168 s. : il., bibliogr. ; 23 cm
ISBN: 978-83-62682-20-1
Liczba arkuszy: 8,5
Polskie słowa kluczowe: żywiec wieprzowy ; produkcja intensywna ; produkcja ekstensywna ; koszty ; opłacalność produkcji ; przydatność technologiczna ; łańcuch dostaw
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2013
Autorzy: Rafał Baum, Karol Borzuta, Piotr Janiszewski, Dariusz Lisiak, Dariusz Majchrzycki, Benedykt Pepliński, Karol Wajszczuk, Jacek Wawrzynowicz
Tytuł: Technologiczne i ekonomiczne aspekty ekstensyfikacji produkcji wieprzowiny / Red. nauk. Benedykt Pepliński
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo IUSatTax, 2013. - 168 s. : il., bibliogr. ; 23 cm
ISBN: 978-83-62682-20-1
Liczba arkuszy: 8,5
Polskie słowa kluczowe: żywiec wieprzowy ; produkcja intensywna ; produkcja ekstensywna ; koszty ; opłacalność produkcji ; przydatność technologiczna ; łańcuch dostaw
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2012
Autorzy: Rafał Baum
Tytuł: Problem poziomu intensywności produkcji w łańcuchu dostaw wieprzowiny
Źródło: Logistyka. - 2012, 4, s. 836-845, il., bibliogr.
p-ISSN: 1231-5478
Uwagi: Artykuły naukowe - płyta CD 4/2012.
Polskie słowa kluczowe: produkcja zwierzęca ; intensywność produkcji ; łańcuch dostaw ; wieprzowina
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP