logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: YOGURT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Paulina Bierzuńska, Dorota Cais-Sokolińska, Asli Yigit
Tytuł: Storage stability of texture and sensory properties of yogurt with the addition of polymerized whey proteins
Źródło: Foods. - 2019, vol. 8, iss. 11, art. 548, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 2304-8158
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 listopada 2019].
Polskie słowa kluczowe: jogurt ; polimeryzowane białka serwatkowe ; synereza ; tekstura ; właściwości sensoryczne
Angielskie słowa kluczowe: yogurt ; polymerized whey protein ; texture ; syneresis ; sensory properties
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.011
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2017
Autorzy: Paulina Bierzuńska, Łukasz K. Kaczyński, Dorota Cais-Sokolińska, Bartosz Kulczyński
Tytuł: Texture profile of kefir and yogurt with modified config uration of proteins
Tytuł równoległy: Profil tekstury kefiru i jogurtu o zmienionym układzie białek
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2017, t. 11, z. 1, s. 107-114, bibliogr., abstr., streszcz.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_11_10.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: kefir ; jogurt ; mleko fermentowane ; koncentraty białek serwatkowych ; tekstura
Angielskie słowa kluczowe: kefir ; yogurt ; fermented milk ; whey protein concentrates ; texture
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP